Trofta - Istog

Rr. Bajram Gashi, Istok, Serbia
Hotel
ad

Opis

Show More

Kako rezervisati

Radno vreme

ponedeljak
07:00 - 00:00
utorak
07:00 - 00:00
sreda
07:00 - 00:00
četvrtak
07:00 - 00:00
petak
07:00 - 00:00
subota
07:00 - 00:00
nedelja
07:00 - 00:00

Recenzije

Write a review
Rejting

Napiši recenziju

FACEBOOK

Timeline Photos

Urime 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit, urime Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci. Urime edhe të gjithë shqiptarëve në diasporë.

Timeline Photos

Trofta - Istog

Trofta - Istog

Timeline Photos

http://trofta.eu/produktet.html Produkte nga Peshku Trofta Numri i personave që pëlqejnë peshkun po rritet nga dita në ditë dhe kjo është një arsye me shumë për kompaninë Trofta, qe te sjell në tregun Kosovar produktet te reja nga Peshku. Kompania Trofta duke e parë rritjen e madhe të kërkesës nga ana e klientëve për produktet e peshkut ka vendosur që këto produkte ti ofrojë edhe të paketuara për konsumatorët në tërë vendin. Tashmë produktet e peshkut konsumatorët mund ta gjejnë nëpër raftet e marketeve në Kosovë. Peshk i pastruar dhe i vakumuar, Çorbë peshku, Qofte peshku Trofta, Qofte peshku me spinaq, File peshku (vakumuar), Peshk i terur dhe i tymosu

Timeline Photos

Urime festen e Fiter Bajramit te gjithë besimtareve Myslimane kudo qe janë.

Urime festen e Fiter Bajramit te gjithë besimtareve Myslimane kudo qe janë.

Kompania Trofta - Istog

Përshëndetje nga Restaurant Trofta

Kompania Trofta - Istog

Përshëndetje nga Restaurant Trofta

Përshëndetje nga Restaurant Trofta

Përshëndetje nga Restaurant Trofta

Përshëndetje nga Restaurant Trofta

Përshëndetje nga HOTEL TROFTA - Istog

Përshëndetje nga HOTEL TROFTA - Istog

Trofta - Istog

Trofta - Istog

OTHER USERS ON INSTAGRAM

x__ko94: #cheers #tbt #good #time #lovemylife #thankful #lovemyalbania #love #mykosovo #lovemyfamily #istogu #istogcity ❤

#istogu #good #love #lovemyfamily #tbt #mykosovo #cheers #thankful #lovemyalbania #time #lovemylife #istogcity

#cheers #tbt #good #time #lovemylife #thankful #lovemyalbania #love #mykosovo #lovemyfamily #istogu #istogcity ❤

x__ko94: #beautiful #place #best #eat #good 😊

#beautiful #good #place #eat #best

#beautiful #place #best #eat #good 😊